Erdek'te Kurumlar Vergisi rekortmeni : Özlem İnş. ve Dış Tic. Pazar. Ltd. Şti.
Erdekte, 2009 vergilendirme dönemi yıllık kurumlar vergisi rekortmenleri açıklandı.
Erdek Haber
Yayın: 11 Mayıs 2010 - Salı 00:00
Güncelleme: 11 Mayıs 2010 00:00
Erdek
Erdek`te, 2009 vergilendirme dönemi yıllık kurumlar vergisi rekortmenleri açıklandı.
Yapılan açıklamada, Özlem İnşaat ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi adıyla faaliyet gösteren şirketin, 2009 yılına ait beyan ettiği matraha göre 30 bin 15 TL Kurumlar Vergisi ile birinci olduğu öğrenildi.
Gülmüş Nakliyat İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret ve Sanayi limited Şirketi 29 bin 824 TL ile ikinci, Ağaoğulları Balıkçılık Turizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 28 bin 594 TL ile üçüncü oldu.
Kurumlar Vergisinde sıraya giren diğer şirketler ise şöyle: Öztürkler Day. Tük. Mamül. Tic. San. Ltd. Şti. 24.285 TL, Yılmazlar Petrol İnş. Nakl. San. Tic. Ltd. Şti. 20.546 TL, Aysan İnş. Malz. Nak. Gıda Pet. Ürün. Isı San. Tic. Ltd. Şti. 17.409 TL, Çınallar Day. Tük. Mal. PG Ürün. Ltd. Şti. 16.023 TL, Zafer İnş. Ltd. Şti. 12.721 TL, Ciciler Otel. Turizm San. Tic. Ltd. Şti. 10.916 TL, Sürenler Gıda İnş. Em. Oto. Tur. Tic. San. Ltd. Şti. 9.922 TL, Danış Top. Ve Per. Gıda Mad. Tekel Başbayii İnş. Tur. Tic. Ltd. Şti. 8.233 TL.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

Marmara Adası’ndan Erdek’e Tıbbi Tahliye: Yaralı Şahıs Hastaneye Sevk Edildi

2

RAMAZAN’DA SAĞLIKLI BESLENME UYARISI

3

Mirza, Balıkesir’de “Kültür Gecesi”nde

4

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

5

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

6

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

7

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu